четвер, 14 жовтня 2010 12:48

Комуністи пообіцяли не нападати на марш УПА в Києві

Комуністи пообіцяли не нападати на марш УПА в Києві

Комуністи не збираються влаштовувати на Майдані Незалежності зустріч з виборцями. Натомість проведуть "антифашистську акцію".

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від КПУ Олександр Голуб.

"У нас палатки вже цілу ніч стоять на Майдані. Ми чергували там і під пам'ятником Леніна. Вдень проведемо антифашистську акцію на головній площі", - зазначив він.

За словами Голуба, на Майдані весь день буде працювати антифашистська агітаційна група.

"Ми також роздаватимемо листівки, газети, влаштуємо фотовиставку, де можна буде побачити свідоцтва про співпрацю ОУН-УПА з фашистською Німеччиною", - сказав комуніст.

Голуб підкреслив, що його політична сила збирає кілька тисяч прихильників щороку. На його думку, цього року буде те саме.

"Проте я надіюсь, що суттєвих сутичок з прихильниками антифашистів не буде. Принаймні, ми їх не ініціюватимемо", - додав нардеп.

Нагадаємо, раніше Олег Тягнибок заявив, що суд заборонив ВО "Свобода" проводити у Києві марш на честь заснування і визнання Української повстанської армії. За словами нардепа, суд мотивував своє рішення тим, що на той самий маршрут подали заявку для проведення своїх заходів представники лівих сил. Тягнибок висловив думку, у цей день вони на Хрещатику будуть зустрічатися з виборцями.
Зараз ви читаєте новину «Комуністи пообіцяли не нападати на марш УПА в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі