вівторок, 06 вересня 2011 11:48

Комуністи не будуть голосувати за пенсійну реформу

Комуністи не будуть голосувати за пенсійну реформу

Комуністи не дадуть голосів за пенсійну реформу. Про це у коментарі сказав лідер фракції КПУ Петро Симоненко у Верховный Раді України, де відкрилась 9-а сесія парламенту.

"Бо ця реформа не спрямована на те, щоб у наших людей була нормальна пенсія. Вона не запроваджує накопичувальну систему. Ця пенсійна реформа проводиться не в комплексі з іншим реформами - вирішенням проблеми робочих місць, стабілізування цільової та корисної політики", - наголосив лідер комуністів.

Симоненко зазначив, що реформа спрямована на те,  аби вчергове розподіляти бюджетні кошти від бідних до багатих.

Натомість вони готові підтримати власний проект, наголосив депутат.

"Ми маємо свій проект, готові його запропонувати ще раз, бо раніше ми вже неодноразово це робили", - заявив Симоненко.

Нагадаємо, що сьогодні відкрилася 9-а сесії Верховної Ради України. На урочистому відкритті присутній президент Віктор Янукович, який виступив з промовою до депутатів. У свою чергу, депутати фракції "БЮТ-Батьківщина" зустріли президента вигуками "Ганьба!" та залишили сесійну залу. Нардепи пообіцяли повернутися пізніше, о 12 годині дня.

Зазначимо також, що раніше стало відомо, що одним з перших питань, яке розглянуть депутати - буде саме пенсійна реформа.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи не будуть голосувати за пенсійну реформу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі