неділя, 08 грудня 2013 14:23

Колона мітингувальників йде на Банкову. Загони самооборони Євромайдану готуються до провокацій

Колона мітингувальників йде на Банкову. Загони самооборони Євромайдану готуються до провокацій
Фото: youtube.com
Євромайдан, на якому зараз проходить Народне віче, де присутні понад 1 млн. людей, не забуває про самооборону і захист від провокацій. Загони самооборони по периметру оберігають Євромайдан від нападу міліції або провокаторів, а також не дають можливості провокаторам з боку Майдану підійти до очеплення міліції.

Про це повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ.

У центрі Києва - на Майдані Незалежності, Хрещатику, - проходить Народне віче. На нього зібралися більше 1 мільйона людей. І вони продовжують прибувати. Метро як і раніше залишається заповненим, як у годину пік в робочий день. Люди у вагонах співають пісні, кричать "Слава Україні!" і закликають усіх йти на Майдан.

На Банковій, тим часом, поки що все спокійно тут стоять правоохоронці з щитами.

Разом з тим загони самооборони Евромайдана чергують на виїзді з Банкової на Інститутську. Вони оберігають Євромайдан від нападу міліції або провокаторів, а також не дають можливості провокаторам з боку Майдану підійти до очеплення міліції. В кінці вулиці Банковій біля воріт стоїть оточення "Беркуту".

Мітингувальники Евромайдана шикуються в колону на Інститутській в основному представителили "Удару". Нардеп Чумак каже, що зараз "пройдемо - прогуляємося". Колона вишикувалася в бік Адсминистрації президента. Перед ними стоїть три машини опозиції зі звуком.
Зараз ви читаєте новину «Колона мітингувальників йде на Банкову. Загони самооборони Євромайдану готуються до провокацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі