вівторок, 23 жовтня 2012 12:35

Колишній "регіонал" Коновалюк проміняв політику на сім'ю і в суботу одружиться

Колишній "регіонал" Коновалюк проміняв політику на сім'ю і в суботу одружиться
Фото: liga.net

Екс-"регіонал" Валерій Коновалюк збирається одружитись і не залишить громадську діяльність.

Про це він розповів під час прес-конференції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рішення про членство в Партії регіонів Валерія Коновалюка має прийняти низова організація - Чечетов

"У суботу відбудеться святкове одруження. Я 15 років віддав політиці на шкоду своєму особистому життю. Я збираюся взяти тайм-аут і зайнятися своїм особистим життям. Для мене сьогодні це не просто подія, це етап абсолютно нового періоду у житті, який принесе абсолютно нові результати, в тому числі і в моїй діяльності. Думаю, це буде другий шлюб, але останній", - розповів Коновалюк.

При цьому, нардеп зауважив, що не збирається зупиняти громадську діяльність, бо в нього є кілька проектів якими він займатиметься у майбутньому.

"Сподіваюся і далі активно продовжувати реформувати міліцію, правоохоронні органи, спецслужби. Впевнений, що їхній стан сьогодні нікого не влаштовує. Правоохоронна система сьогодні є джерелом злочинності. Я дуже активно і фундаментально до цього підходив", - наголосив він.

Крім того, за словами Коновалюка, він був народним депутатом трьох скликань Верховної Ради і за ці роки він вніс більше, ніж 120 фундаментальних законопроектів.

"Але все потонуло в бюрократичній тяганині і бажанні цієї чи іншої програми отримати відкат", - додав він.

 

Зараз ви читаєте новину «Колишній "регіонал" Коновалюк проміняв політику на сім'ю і в суботу одружиться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі