четвер, 03 серпня 2017 15:27

Колишні "регіонали" заходилися шукати подвійне громадянство Супрун

Колишні "регіонали" заходилися шукати подвійне громадянство Супрун
В "Опоблоці" хочуть взнати, чи має в.о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун іноземне громадянство. Фото: УНІАН

Нардепи з фракції "Опозиційний блок" Ігор Шурма та Олексій Білий у своєму депутатському зверненні до міграційної служби просять перевірити в.о. міністра охорони здоров'я Ульяну Супрун на предмет подвійного громадянства.

Про це повідомляється на сайті партії "Опозиційний блок", пише "Українська правда".

"10 липня 2015 року президент України підписав укази про прийняття до громадянства України подружжя Уляни та Марка Супрунів. Відповідно до статті 1 Закону України "Про громадянство України", особа, в разі набуття громадянства України, зобов'язана припинити громадянство (підданство) іншої держави або громадянства (підданства) інших держав протягом двох років з моменту набуття нею громадянства України", - йдеться у зверненні парламентаріїв.

Базуючись на цьому, Шурма та Білий просять відповісти, чи громадянка Уляна Супрун виконала вимоги закону в частині припинення громадянства іншої держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гордый и умный грузин" - перший президент Кравчук дав пораду Саакашвілі

26 липня президент України Петро Порошенко підписав указ про позбавлення Саакашвілі українського громадянства. Колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі, президент Грузії у 2004-2013 роках, зараз перебуває у США.

Зараз ви читаєте новину «Колишні "регіонали" заходилися шукати подвійне громадянство Супрун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі