понеділок, 22 квітня 2013 10:12

Клюєв їде у Брюссель говорити про асоціацію з Євросоюзом

Клюєв їде у Брюссель говорити про асоціацію з Євросоюзом
Головна мета візиту - обговорення актуальних питань порядку денного Україна - ЄС. Фото: president.gov.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Андрій Клюєв 23-24 квітня відвідає Брюссель із робочим візитом.

Як повідомляє прес-служба секретаря РНБО, головна мета візиту - обговорення актуальних питань порядку денного Україна - ЄС, включаючи підготовку до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом у листопаді цього року в контексті рішень саміту Україна - ЄС, що відбувся 25 лютого 2013 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україна потрібна Європі, а Європа – Україні" - президент ЄП

На зустрічах у Брюсселі також планується обговорення реалізації Плану дій щодо лібералізації візового режиму між Україною і Євросоюзом.

У рамках перебування в Брюсселі заплановані зустрічі секретаря РНБО із президентом Європейського парламенту Мартіном Шульцем, комісаром ЄС із питань розширення та Європейської політики сусідства Штефаном Фюле, комісаром ЄС із питань торгівлі Карелом де Гухтом, а також керівництвом моніторингової місії Європейського парламенту в Україні, колишніми президентами Олександром Кваснєвським і Патріком Коксом.

Зараз ви читаєте новину «Клюєв їде у Брюссель говорити про асоціацію з Євросоюзом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі