четвер, 20 серпня 2015 11:09

Кличко піддався на вмовляння Порошенка - політолог

Кличко піддався на вмовляння Порошенка - політолог
Фото: www.dw.com

"Блок Петра Порошенка" посилює свої позиції та формує спільну з УДАРом партію влади під себе. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Антон Круть.

"Порошенко хоче контролювати своїх політичних партнерів та залишатися лідером. Нещодавно було інтерв'ю керівника його Адміністрації Ложкіна, де він говорив, що вертикаль треба посилювати. Там є наміри збільшити владу президента", - зауважив він.

За словами політолога, Віталію Кличку це об'єднання партій потрібно з двох причин. "По-перше, має мало ресурсів. По-друге, не хоче отримати конкурента від Адміністрації президента на виборах мера. Це для нього вигідний варіант. Хоча там є внутрішньопартійний супротив. В УДАРі партійна бюрократія хотіла йти окремо, мати власні бюджети та самостійно розподіляти місця у виборчому списку. Але Віталій Володимирович дуже піддається на вмовляння Порошенка. Після чергових перемовин два тижні тому вийшов з Адміністрації президента з готовим рішенням", - наголосив Круть.

Експерт вважає, що нова партія матиме найбільший результат на виборах - по країні близько 20 відсотків.

Нагадаємо, 27 серпня відбудеться спільний з'їзд партій "Солідарність" та УДАР. Там планують об'єднатися для спільного походу на місцеві вибори.

 

Зараз ви читаєте новину «Кличко піддався на вмовляння Порошенка - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі