четвер, 28 березня 2013 11:05

Киянин у прямому ефірі послав Чечетова "на юх" - Москаль

Киянин у прямому ефірі послав Чечетова "на юх" - Москаль
Михайла Чечетова облаяли у прямому ефірі. Фото: wek.com.ua

Житель Києва облаяв народного депутата від Партії регіонів Михайла Чечетова під час прямої трансляції інтерв'ю.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат від "Батьківщини" Геннадій Москаль, посилаючись на оперативне зведення МВС України.

"25 березня в Дарницьке районне управління МВС у Києві звернулися журналісти Інтернет-каналу "Прихована камера", які повідомили, що в їхньому офісі під час прямої трансляції інтерв'ю з нардепом М.Чечетовим  місцевий житель 1982 року народження затіяв з ним сварку. Хлопець облаяв депутата нецензурними словами, за що був доставлений в Дарницьке РУ МВС", - повідомив Москаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плани опозиції збирати віче - це голос волаючого в пустелі - Чечетов

"Можна уявити, наскільки набридла фізіономія цього "??діяча", якщо молода людина відправила його"??на юх", незважаючи навіть на подальший привід у міліцію. Підозрюю, що подібні компліменти Чечетову доведеться вислуховувати від електорату ще багато разів, тому, щоб захистити його ніжне его від моральних страждань, рекомендую зробити йому пластичну операцію", - запропонував депутат.

Зараз ви читаєте новину «Киянин у прямому ефірі послав Чечетова "на юх" - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

242

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі