четвер, 30 грудня 2010 11:09

Кисельов: "Європа втручається у внутрішні справи України"

Кисельов: "Європа втручається у внутрішні справи України"

Реакція Європи на арешти колишніх чиновників є втручанням у внутрішні справи України.

Таку думку висловив народний депутат від Партії регіонів Василь Кисельов ефірі "5 каналу".

Коментуючи заяву генсека Європейської народної партії Антоніо Лопес Істуріса про зростання політично мотивованого тиску з боку влади на опозицію, Кисельов сказав: "Я вважаю, що це втручання у внутрішні справи країни".

"Йде слідство. І навіть самі "бютівці" визнають, що в діях попередньої влади є ознаки порушень", - додав "регіонал".

Коментуючи слова Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Ніни Карпачової про ознаки політичного тиску в діях ГПУ, "регіонал" підкреслив: "Якщо омбудсмен щось вважає, вона повинна сказати, що конкретно вона помітила".

"Коли кілька років тому кинули в камеру покійного Євгена Кушнарьова і Бориса Колеснікова, ми ж не подавали в Європу", - додав депутат.

"Було рішення суду, нерви потріпали, випустили. Коли взяли тоді людей і були підстави, так вважало слідство, але потім виявилося, що не було підстав", - зазначив Кисельов.

Нагадаємо, 15 грудня Генпрокуратура заявила про порушення кримінальної справи стосовно Тимошенко за фактом нецільового використання коштів, отриманих Україною в рамках Кіотського протоколу.

Левый берег

Зараз ви читаєте новину «Кисельов: "Європа втручається у внутрішні справи України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі