вівторок, 28 грудня 2010 15:07

Колеснікова не тішить арешт Луценка

Колеснікова не тішить арешт Луценка

Арешт екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка не тішить самолюбство віце-прем'єра Бориса Колеснікова.

Про це чиновник сказав в інтерв'ю журналістам у Донецьку.

На питання журналістів у Донецьку у вівторок про те, як Колесніков відноситься до арешту Луценко, віце-прем'єр сказав: "Я ніяк не ставлюся, щоб до цього якось ставитися ... Всі питання до Генеральної прокуратури. Ніяк взагалі. Вже пройшло 5 років, тому в мене немає ніякого відношення. Щоб це тішило самолюбство - це треба мати хвору психіку".

6 квітня 2005 був у той час головою Донецької облради Борис Колесников був затриманий у кримінальній справі, порушеній за фактом вимагання в 2002 році акцій ТЦ "Білий лебідь" (Донецьк) у екс-голови правління торгового центру Володимира Пенчука й екс-директора ТЦ Бориса Пенчука .

2 серпня 2005-го за рішенням Апеляційного суду Києва Борис Колесніков був звільнений. Дещо пізніше Генпрокуратура й зовсім закрила кримінальну справу, порушену стосовно нього.

У жовтні 2007 року Борис Пенчук заявив, що був тоді головою МВС України Юрій Луценко використовував його для фабрикації кримінальної справи проти Колеснікова навесні 2005 року.

27 грудня 2010 року Печерський райсуд арештував екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на 2 місяці.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Колеснікова не тішить арешт Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі