субота, 25 грудня 2010 18:21

З такими грошима в Україні в тюрмі не сидять - "регіонал" про Тимошенко

З такими грошима в Україні в тюрмі не сидять - "регіонал" про Тимошенко

Нардеп-"регіонал" Ярослав Сухий вважає, що екс-прем'єра Юлію Тимошенко не посадять.

Про це він заявив у коментарі Gazeta.ua.

"Якщо людина вкрала мішок картоплі, то, може, посадять. А Тимошенко, коли вона собі колись позволила 7,5 мільярдів боргу списати, думаю, її не посадять. З такими грошима в Україні в тюрмі не сидять. Тому що така наша система, на жаль", - сказав він.

Нардеп вважає обґрунтованими обвинувачення, висунуті Тимошенко.

"Проти неї абсолютно серйозні звинувачення. Гроші, отриманні за Кіотським протоколом, - цільові і згідно міжнародної угоди можуть використовуватись тільки за цільовим призначенням. Тобто на екологію - чиста вода, чисте повітря, енергозберігаючі технології. Ми ж маєм відчитуватись потім. Ми би мали штрафні санкції, заплатили би з бюджету великі гроші. Нам і так довелося з бюджету ту суму повернути на спеціальний рахунок, там де мають бути гроші за Кіотський протокол. Народ повинен знати, що в кінці-кінців жулик буде сидіти в тюрмі. І за будь-який проступок має бути невідворотність покарання", - розповів Сухий.

Нардеп вважає, що справа проти екс-прем'єра не зіпсує імідж України в світі.

"А що, вони своїх жуликів не саджають? Дуже гарно, легко і зі свистом. І не дивляться, хто він там такий. Якщо треба, то і Берлусконі ходив під загрозою", - зазначив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «З такими грошима в Україні в тюрмі не сидять - "регіонал" про Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі