четвер, 15 жовтня 2009 20:40

Керівництво "Артеку" не вірить, що на його території велись порно-зйомки

Керівництво "Артеку" не вірить, що на його території велись порно-зйомки

"Артек" - це безпечне місце для відпочинку дітей, запевняє гендиректор міжнародного дитячого центру Борис Новожилов.

"Я зовсім офіційно заявляю, що ніякої небезпеки для дітей на території "Артека" не існує", - сказав Новожилов на прес-конференції в четвер.

Гендиректор зазначив, що в "Артеку" вживаються "безпрецедентні заходи безпеки", що забезпечують дітям повний комфорт під час перебування на території табору.

Новожилов також не допускає того, що діти могли залучатися на території "Артеку" до будь-яких зйомок, тому що цілодобово знаходяться під охороною міліції. Усього територію "Артека" охороняють 130 співробітників МВС.

Крім того, Новожилов повідомив, що він у четвер зустрічався з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком:

"Мені наполегливо рекомендували лягти в лікарню, виїхати, написати заяву про те, що я відмовляюся від посади - я цього не зроблю. Який би стан здоров"я мій не був, я повертаюся в "Артек" і буду з тим колективом, що працює в "Артеку".

Новожилов також повідомив, що протягом 2007-2008 років у таборі було проведено 70 перевірок, у тому числі дві перевірки ініціювала прем"єр Юлія Тимошенко й одну – президент Віктор Ющенко.

Коментуючи заяву адвоката Тетяни Монтян, яка нібито з"ясувала, що ґвалтували й інших дітей, Новожилов сказав:

"Я на сьогодні схиляюся до ретельно продуманої політтехнологічної операції якоїсь групи людей, інтересів, де "Артек" - просто розмінна монета, бажання відвернути від якоїсь ситуації".

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Керівництво "Артеку" не вірить, що на його території велись порно-зйомки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі