субота, 12 червня 2010 11:25

Кармазін називає заяву про вихід КПУ з коаліції грою

Кармазін називає заяву про вихід КПУ з коаліції грою

Народний депутат з фракції НУ-НС Юрій Кармазін не вірить в те, що комуністи вийдуть із складу коаліції. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua

За словами депутата, заява комуніста Леоніда Грача про можливий вихід КПУ з більшості – це "посмикування Партії регіонів". "Комуністи нагадують "регіоналам" про те, що вони щось можуть. Це гра, а не консолідована позиція фракції комуністів. Поки що ми бачимо, що комуністи навіть на чорне готові говорити біле. Адже вони тримаються за всі фінансові і кадрові можливості, що надала коаліція", - зауважив Кармазін.

Він наголосив, що після входження до більшості депутатів з БЮТ і НУ-НС комуністи не грають великої ролі. "Туди ж зайшло багато "тушок". Навіть якби комуністи і вийшли з коаліції, це б не було загрозою для "регіоналів" при існуючому рішення КСУ, яке було незаконним. Для них це була невелика втрата", - додав "нунсівець".

Нагадуємо, КПУ погрожує вийти з парламентської коаліції, оскільки незгідна з позицією Партії регіонів в деяких ідеологічних і економічних питаннях. Про це заявив комуніст Леонід Грач. Проте він стверджує, що "це тільки постановка питання і оцінка, а не заява".

"Якщо проаналізувати, що було у зверненні Віктора Януковича і, що було у його передвиборчих обіцянках, то побачимо великі розбіжності. В обіцянках було надання статусу (державної мови – ред.) російській, вступ у ЄЕП. Насправді про російську мову не було ні слова, не ставилось питання по Митному союзу. Звичайно ж ніхто не збирається в ОДКБ", - сказав нардеп.

За словами Грача, це стосується і програми економічних дій - 10-годинний робочий день, пенсійний вік з 65 років.

Зараз ви читаєте новину «Кармазін називає заяву про вихід КПУ з коаліції грою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі