неділя, 10 лютого 2013 14:00

Кармазін нагадав Балозі, що він теж приводив до влади "сумнозвісного гаранта"

Кармазін нагадав Балозі, що він теж приводив до влади "сумнозвісного гаранта"
Юрій Кармазін: я діяв згідно Конституції. Фото: newzz.in.ua

Віктор Балога піариться на проблемі свого брата Павла.

Про це на Facebook написав екс-нардеп Юрій Кармазін, відповідаючи на закид Балоги щодо позову ВАСУ. Нагадаємо, саме за позовом Кармазіна Вищий суд позбавив мандатів нардепів Павла Балогу та Олександра Домбровського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кармазін, суд - сміття в руках "гаранта" Конституції" - Балога про рішення ВАСУ

"Про сміття в руках гаранта від Балоги. Я не розумію чому Віктор Іванович так піариться на проблемі свого брата, але хочу нагадати, що саме він своєю політикою привів цього сумнозвісного "гаранта" до влади разом з Ющенком і командою "противсіхів", які кричали і закликали перед президентськими виборами голосувати проти всіх, як результат - проголосували за Януковича. Саме з руки Віктора Івановича розпочався розкол помаранчевої команди, я вже мовчу про особисту неприязнь Балоги до Тимошенко, адже "інформаційним фільтром" для Ющенка був пан Балога, а Ющенко тоді запевняв, що: "Балога це - я". Якби тоді Ющенко отримував інформацію в повному обсязі від своїх соратників по Майдану, а не відфільтровану і перекручену, то переконаний, що таких сварок і розколів серед тодішньої помаранчевої команди люди не спостерігали б", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Картки Балоги та Домбровського можуть заблокувати - Чечетов

"А що стосується авторитету братів Балог на Закарпатті, то раджу людям і опозиції поцікавитися на закарпатських сайтах в розділі коментарі під новиною на цю тему, - додав Кармазін. - Кожен для себе знайде там відповіді на свої запитання. Я в свій час також став жертвою цього режиму і нічого. Живий. Пройшов всі суди і подав до Європейського Суду, але ні кого не звинувачував окрім влади у моєму замовленні. В даній ситуації я діяв відповідно до Закону України про Статус народного депутата і відреагував на звернення від людей, які запевняли у фальсифікаціях. Раджу всім діяти по Закону і прислухатися до людей, які нас обирають".

Раніше Віктор Балога сказав, що "Кармазін та українські суди - лише сміття у руках "гаранта" Конституції".

Зараз ви читаєте новину «Кармазін нагадав Балозі, що він теж приводив до влади "сумнозвісного гаранта"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі