пʼятниця, 11 травня 2012 08:55

"Камери в палаті Тимошенко - це вже нижче плінтуса" - "бютівець"

"Камери в палаті Тимошенко - це вже нижче плінтуса" - "бютівець"
Андрій Шевченко переконаний, що влада свого ставлення не змінює. Фото: politictop.com

Влада не змінює свого ставлення до Юлії Тимошенко, а лише "переставляє стільці на палубі Титаніка, який тоне".

Таку думку в ефірі телеканалу ТВі висловив нардеп Андрій Шевченко.

"Умови мало чим відрізняються з точки зору доступу і можливості вільно почувати себе. Раніше була лікарня в тюрмі, а зараз у неї тюрма в лікарні. Куди не пускають журналістів, захисника, дочку. В цьому сенсі мало що змінилося", - наголосив він.

Нардеп також додав, що охоронці не дозволили передати Тимошенко соки, які дуже необхідні для виходу із голодування.

"Найжахливіше це те, що, зі слів Сергія Власенка, встановлено відеокамери як в самій палаті, де знаходиться Юлія Володимирівна, так і в процедурній кімнаті. Я думаю, що це насправді нижче плінтуса", - обурився Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мама нічого не їла, ми не можемо нічого передати" - Євгенія Тимошенко

Він додав: "Уявіть, що таке процедурна кімната, де здійснюються медичні процедури щодо людини, яка виходить із голодування?. Як можна говорити про тих людей, у яких вистачає совісті, людської гідності, чоловічої гідності, щоб встановлювати в цій процедурній кімнаті приховані і не приховані камери, які повинні відзнімати все те, що там буде відбуватися. Це абсолютно тваринні речі".

"Вся ця історія показує, що якщо хотіла українська влада показати, що вона змінює своє ставлення до Тимошенко – не змінює", - переконаний політик.

Шевченко також наголосив, що те, що до Тимошенко дозволили пустити представників ЄС не свідчить про зміну позиції влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відповідальність за здоров'я Тимошенко несе Янукович, а не німецький лікар - Власенко

"При всьому цьому ми читаємо заяви Кузьміна в Брюсселі, де він розповідає про те, що Тимошенко замовляла вбивство народних депутатів, про те, що в неї синці нез'ясованої породи, про те, що з нею все добре і лікарі її обстежують і т.д. Вони не змінюють свого настрою, вони не змінюють свого ставлення. Вони скільки завгодно будуть переставляти стільці на палубі тонучого Титаніка, але це не змінює загальної жахливої картини", - зазначив він.

"Бютівець" підкреслив: "Україна не вірить цій системі, вона не вірить прокурорам, вона не вірить міліції, владі, тюремникам. Світ не вірить. І поки нашим можновладцям не дійде це, що не достатньо просто поміняти заяву: спочатку говорити так, а потім інакше, - вони не зсунуться з мертвої точки".

Зараз ви читаєте новину «"Камери в палаті Тимошенко - це вже нижче плінтуса" - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі