пʼятниця, 23 червня 2023 17:26

Кадрові рішення будуть. Президент заінтригував змінами у великих містах

Кадрові рішення будуть. Президент заінтригував змінами у великих містах
Кадрові рішення будуть, заявив президент Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський анонсував кадрові рішення після перевірок міст щодо стану укриттів.

Висновки – невтішні. Особливо цинічна і ганебна ситуація у тих містах, які мають значний фінансовий ресурс, але, на жаль, – інші пріоритети. Про це Зеленський сказав у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Висновки невтішні. Майже по всій країні. Це і Київ, і Запоріжжя, і Харків, і Дніпро, і Конотоп, і Біла Церква, і багато інших міст. Кадрові рішення будуть", – заявив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На будівництві Подільського моста у столиці розікрали понад 100 мільйонів

Міністри внутрішніх справ Ігор Клименко та з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін представили перші підсумки перевірки укриттів в областях, повідомив Зеленський.

"Доступні і надійні укриття по всій країні мають бути й будуть пріоритетом для керівників усіх рівнів. Безпека – перший пріоритет", – заявив президент.

Генеральний прокурор Андрій Костін поінформував про позовну роботу для повернення приміщень укриттів, які незаконно вивели з власності громад, сказав Зеленський.

"На сьогодні – вже понад 400 таких позовів по країні, робота триває", – повідомив глава держави.

Мера Києва Віталія Кличка хочуть звільнити з посади голови Київської міської державної адміністрації. Це рішення розглядає президент, повідомили ЗМІ.

КМВА може очолити голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, також писали ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Кадрові рішення будуть. Президент заінтригував змінами у великих містах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі