пʼятниця, 21 червня 2024 21:19

Ізраїль запровадив додаткові обмеження на в'їзд громадян України

Ізраїль запровадив додаткові обмеження на в'їзд громадян України
Ізраїль запровадив додаткові обмеження на в'їзд громадян України. Фото: depositphotos

Ізраїль запровадив додаткові обмеження на в'їзд громадян України.

У відповідь Київ запроваджує свої обмеження для ізраїльських громадян. Про це повідомляє посольство України в Ізраїлі.

Як зазначається у повідомленні, з 1 липня громадяни країн із безвізовим режимом в'їзду в Ізраїль (Україна серед них) повинні подавати документи на отримання дозволу Eta-Il для перебування в країні на строк до 90 днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна у Секторі Гази: Нетаньяху розкритикував Байдена

"Україна та Ізраїль мають тісні стосунки з моменту запровадження безвізової політики у 2010 році. Однак останні дії Ізраїлю, такі як обмеження українських біженців і відмова у в'їзді багатьом українцям, погіршили ці відносини. Остання вимога фактично припиняє дію безвізового режиму", - зазначили в українському посольстві.

Таким чином Україна запровадить аналогічні вимоги попереднього погодження в'їзду для громадян Ізраїлю. Зазначається, що це стосуватиметься зокрема і тисяч паломників з Ізраїлю, які щорічно відвідують Україну. Як саме працюватимуть ці "електронні візи", ще вирішується, кажуть у посольстві.

"Україна залишається відкритою для діалогу з Ізраїлем для обговорення та узгодження цих змін у політиці подорожей на користь обох країн", - зауважили в дипустанові.

Ізраїль розпускає військовий кабінет, створений для боротьби з Хамасом та Хезболлою.

Це рішення було прийнято після виходу партії "Національна єдність" на чолі з Бенні Ганцом з коаліції, що призвело до втрати необхідної підтримки. Про це повідомив прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу, передає The Times Of Israel.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль запровадив додаткові обмеження на в'їзд громадян України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі