субота, 24 квітня 2010 17:34

Імпічмента Януковичу не буде, а опозиція повинна об"єднати людей - політолог

Імпічмента Януковичу не буде, а опозиція повинна об"єднати людей - політолог

Політолог Вадим Карасьов сумнівається у тому, що ідея з імпічментом президенту Віктору Януковичу реалізується. Таку думку він висловив у коментарі Gazeta.ua, говорячи про ініціативу Львівської міськради, яка виступила із закликом оголосити недовіру президенту.

"Імпічмент виносять не місцеві ради. Це треба робити через Верховну раду, - зазначив політолог і додав: "Опозиція не може добитися процедури позачергової сесії ВР, хоча у них для цього є достатня кількість підписів депутатів".

"Мова може йти про місцеві регіональні імпічменти, але ж вони не мають ніякого правового значення. Це важливо для опозиції, як політичне гасло, але не як реальна прикладна мета ", - каже він.

Карасьов вважає, що головне - це об"єднання опозиційних настроїв людей з настроями опозиціонерів.

"Тоді й буде потужна опозиція", - переконаний експерт.

"Але для цього досить важко розраховувати на те, що вдасться неявні, критичні настрої мобілізувати в повнодійну громадську опозицію", - сказав Карасьов.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Імпічмента Януковичу не буде, а опозиція повинна об"єднати людей - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі