вівторок, 06 грудня 2011 17:53

"Ідея спільних кандидатів може бути похоронена самим КОДом"

"Ідея спільних кандидатів може бути похоронена самим КОДом"

Представники Комітету опору диктатурі перегинають палку, заявляючи про те, "хто не з об'єднаною опозицією, той - з Януковичем".

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від НУ-НС, член політради партії "За Україну!" Ярослав Кендзьор.

"Я не можу погодитись з такою тезою, бо категоричність у таких питаннях завжди провокує конфлікти між конкретними особами, яких і не запідозриш у співпраці з владою, але які мають трохи іншу позицію та погляд на сьогоднішню ситуацію, шляхи протистояння владі, на тактику та стратегію виборчої кампанії", - зауважив Кендзьор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов: Гриценко діє за сценарієм Адміністрації президента

На його думку, говорячи такі радикальні речі, лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк "трошечки перегнув палку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк: "Хто не з об'єднаною опозицією, той - з Януковичем"

"Адже ще не гарантовано, що на рівні Комітету опору диктатурі (КОД - ред.) буде реалізовано те, про що зараз дуже багато говорять. Тобто не факт, що будуть погоджені усі кандидатури, які стануть від об'єднаної опозиції єдиними опозиційними висуванцями у мажоритарних округах", - сказав нардеп.

Разом з тим, Кендзьор додав, що це був би великий шанс для перемоги, якби ідея спільного висунення кандидатів КОДом була реалізована.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція розпочала формування єдиного списку на вибори

"Але знаючи психологію і мотивацію наших патріотів, дуже переживаю, що ця добра ідея може бути похоронена саме у середовищі КОДу. Дай Боже, нашому теляті вовка з'їсти", - резюмував парламентарій.

Зараз ви читаєте новину «"Ідея спільних кандидатів може бути похоронена самим КОДом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі