середа, 02 лютого 2022 21:37

Готовий скласти мандат - Трухін прокоментував ситуацію з аварією

Готовий скласти мандат - Трухін прокоментував ситуацію з аварією
Трухін пояснив шоком свою поведінку після аварії. Фото: "Інформатор"

Нардеп Олександр Трухін з фракції "Слуги народу" готовий скласти депутатський мандат, якщо вимагатимуть команда та ситуація.

Сказав про це в коментарі "Інтерфакс-Україна".

"Я усвідомлюю свою політичну відповідальність і розумію рішення своїх однопартійців і колег по фракції. Я не приховую, що хотів якнайшвидше піти з місця аварії. Я усвідомлював свій статус народного депутата, і передбачав публічний резонанс, до якого призведе аварія незалежно від того, винен я чи ні. Я не втік і не ховався з місця аварії ще до прибуття поліцейських, а хотів піти, коли вже було надано допомогу всім учасникам ДТП", - сказав він.

Трухін каже, що йому соромно за поведінку на місці аварії.

"У стані шоку я дійсно наговорив багато дурниць, які у звичайному стані я не повторив би. Я хотів би вибачитися перед усіма, кого торкнулася моя реакція в шоковому стані", - сказав він

Нардеп заявив, що хабар не давав.

"Я розумію, що зараз багатьох обурюють емоції та бажання приписати мені всі можливі злочини, але я не давав нікому хабаря, не брав хабаря, і дякувати Богові, в результаті аварії всі залишилися живі та здорові", - сказав Трухін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Трухіна першими "мочитимуть" свої" – до чого призведе скандал із ДТП "слуги"

Він заявив, що останні п'ять місяців співпрацював із правоохоронцями, проводив слідчі заходи, давав свідчення та надав співробітникам ДБР і Національної поліції всю інформацію.

Аварія з участю автівки нардепа партії "Слуга народу" Олександра Трухіна сталася 23 серпня 2021 року на Бориспільській трасі поблизу Києва. За даними ЗМІ, Трухін за кермом Audi не дотримався безпечної дистанції і на великій швидкості в'їхав в автомобіль Ford, який своєю чергою протаранив автомобіль Daewoo.

1 лютого журналісти поширили відео з нагрудних камер поліцейських, які були на місці ДТП. На кадрах видно, що Трухін намагався залишили місце аварії. Він переліз через огорожу та рушив у ліс. А коли поліцейські не дали йому піти - спробував їх підкупити. І обіцяв поговорити з Денисом Монастирським.

Нардепа виключили з партії "Слуга народу".

Зараз ви читаєте новину «Готовий скласти мандат - Трухін прокоментував ситуацію з аварією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі