субота, 19 листопада 2022 21:00

Головні новини дня: Сунак у Києві, арешт судді

Головні новини дня: Сунак у Києві, арешт судді
Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунаком відвідав Київ. Фото: eastnews.ua

Gazeta.ua нагадує головні новини суботи, 19 листопада.

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з прем'єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком, який уперше прибув до нашої країни з візитом. Глава держави відзначив що перший візит Сунака до України у статусі голови британського уряду став надзвичайно змістовним і корисним для обох держав. Про це інформує пресслужба президента. Сторони обговорили найважливіші питання як для наших країн, так і для глобальної безпеки.

Сунак анонсував новий пакет протиповітряної оборони на 50 млн фунтів стерлінгів. Він включатиме 125 зенітних установок і технології для протидії безпілотникам. Велика Британія також продовжить навчання українських військових медиків та інженерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ продовжує нарощування військового контингенту в Маріуполі: карта

Підтверджується вогневе ураження місця скупчення окупантів 17 листопада у Михайлівці Запорізької області. Ліквідували понад 30 осіб пораненими та загиблими. Поблизу Михайлівки Скадовського району Херсонської області 17 листопада ліквідували близько 60 окупантів.

Суддю Броварського суду Ганну Білик затримали. Вона була у розшуку майже рік. Її звинувачують у корупції, повідомив керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов. Один із найгучніших епізодів пов'язаний зі зґвалтуванням 16-річної сироти. Поліція затримала двох підозрюваних, але Білик призначила їм запобіжний захід у вигляді незначної застави. Злочинці тоді вийшли на волю.

Зараз ви читаєте новину «Головні новини дня: Сунак у Києві, арешт судді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі