пʼятниця, 15 квітня 2011 15:41

Головреда газети Kyiv Post звільнили за "незручне" інтерв'ю з міністром

Головреда газети Kyiv Post звільнили за "незручне" інтерв'ю з міністром

Редакція української англомовної газети Kyiv Post почала страйк, вимагаючи повернути на посаду головного редактора Браяна Боннера, звільненого власником видання Мохаммадом Захуром (на фото).

"Редакція Kyiv Post починає страйк з вимогою відновити Боннера на посаді головного редактора. Ми продовжимо писати і редагувати наші статті, але жодної новини або номери газети випускати не будемо", - йдеться у колонці газети в facebook, відображеної на сайті видання.

Kyiv Post протестує проти "втручання в незалежну діяльність редакції".

"Таким втручанням ми вважаємо рішення видавця Мохаммада Захура звільнити головного редактора Браяна Боннера через відмову зняти з публікації інтерв'ю з міністром сільського господарства Миколою Присяжнюком" - аргументує свій страйк колектив видання.

Гостре інтерв'ю з міністром піднімає питання розподілу квот на експорт зерна та вплив на ринок нардепа від ПР Юрія Іванющенка.

Журналісти також пообіцяли пізніше оприлюднити коментар Захура.

Kyiv Post - перша англомовна газета в Україні. Заснована в Києві у 1995 році громадянином США Джедом Санденом. З 2009 року видавцем газети є громадянин Великобританії, власник групи ISTIL Мохаммад Захур.

Зараз ви читаєте новину «Головреда газети Kyiv Post звільнили за "незручне" інтерв'ю з міністром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі