четвер, 20 січня 2011 18:18

Герман зірвала виступ Тимошенко на ефірі в Шустера?

Герман зірвала виступ Тимошенко на ефірі в Шустера?

Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко не була запрошена на перший ефір шоу "Шустер Live" на Першому Національному телеканалі 21 січня. Про це сказано в повідомленні продакшн студії "Savik Shuster Studio".

"На теми, які будуть обговорюватися в п'ятницю, 21-го січня, редакція "Шустер Live" не запрошувала Юлію Володимирівну Тимошенко", - підкреслили у продакшн студії.

Зокрема, там зазначили, що "редакція програми самостійно визначає теми і гостей, і вважає неприпустимим тиск з боку політиків".

Згідно з анонсом, завтра в ефірі "Шустер Live" обговорять дві теми: політичний притулок, який екс-міністру економіки Богдану Данилишину надала Чехія, а також рішення суду по Степану Бандері.

Головний гість програми - "політичний біженець" Богдан Данилишин (включення з Чехії).

Нагадаємо, сьогодні прес-служба лідера БЮТ розповсюдила повідомлення про те, що Тимошенко "прийняла особисте запрошення Савіка Шустера відвідати його перше ток-шоу на Першому Національному телеканалі".

Як зазначили в БЮТ, це запрошення Шустер зробив "ще в грудні минулого року".

У свою чергу, там вкрай здивовані заявою продакшн-студії "Savik Shuster Studio" про нібито політичний тиск на редакцію.

"Якщо і говорити про політичний тиск, то варто нагадати, що йдеться про канал, керівники якого вже неодноразово шокували українську і світову громадськість публічними заявами про те, що інформаційний ряд каналу має цензуруватися в інтересах влади.

Втім, в медіа-спільноті ні для кого не секрет, що насправді милу вухові свого патрона музику на цьому каналі замовляє Ганна Герман", - мовиться у відозві партії.

За матеріалами Ліга

Зараз ви читаєте новину «Герман зірвала виступ Тимошенко на ефірі в Шустера?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі