четвер, 20 січня 2011 18:24

Тимошенко влаштовувала під ГПУ показ мод (ФОТО)

Із 2 грудня екс-прем'єра Юлію Тимошенко викликають на допити до Головного слідчого управління Генпрокуратури. Вона свідчить у кримінальних справах, які порушили щодо неї.

Юлія Володимирівна практично жодного разу не одягала до слідчого одне і те саме вбрання. Якщо в одному пальті приходила кілька разів, доповнювала його деталями. Завжди була в туфлях на високих підборах та платформі. На трьох останніх допитах була в коричневих, сірих та вишневих колготках. Доти завжди носила тілесні.

За півтора місяця змінила 12 пар взуття та одягла дев'ять різнокольорових пальт від української дизайнерки Айни Гассе. Усі пошиті в єдиному екземплярі. Зараз Гассе відмовляється говорити на цю тему. Раніше розповідала, що шиє по кілька речей за раз і що Тимошенко сама добирає тканину. Пальто від Гассе коштує близько 6 тис. грн.

"Юлія Тимошенко вдягається стильно та по обстановці, — зазначив стиліст Сергій Маурін. — Переважно носить одяг стриманих кольорів, бо вона була прем'єром і намагалася ним залишатися. А в чиновників суворий дрес-код. Зараз Тимошенко приватна персона, тому може дозволити собі яскравіші кольори, прикраси. Нещодавня її поява у вишневому не є даниною моді, бо цей колір не буде жорстко модним у цьому сезоні. Зимою завжди вдягають одяг чорного, білого або з відтінками червоного".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко влаштовувала під ГПУ показ мод (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі