пʼятниця, 21 січня 2011 13:34

Герман хоче провести майстер-клас для провокаторів

Герман хоче провести майстер-клас для провокаторів

Заступник голови адміністрації президента України Ганна Герман готова провести майстер-клас для людей, які готують проти неї провокації.

Про це вона заявила в коментарі ЛІГАБізнесІнформ, реагуючи на інформацію про те, що 4 січня 2011 року її син Микола Герман на "Лексусі" потрапив у ДТП у Хмельницькій області, в результаті чого загинули троє людей.

"По-перше, у мого сина немає "Лексуса". По-друге, він у цей час був в Ізраїлі. Це можна дуже легко перевірити за його паспортом. По-третє, це абсолютна технологія з того ланцюжка, як писали про те, що я його хочу "влаштувати" на УТ-1", - зазначила вона.

За її словами, зараз "підготовлена і оплачена ціла серія таких брудних речей".

На думку політика, замовні матеріали проти неї "дуже низької якості".

"Якщо б вони захотіли, я б могла їх проконсультувати, як робити матеріали якісно. Тому що маленька брехня породжує велику недовіру. Але ці теми будуть з'являтися ще і ще. У мене це викликає посмішку, бо я, чесно кажучи, думала, що у них є люди сильніше", - сказала Герман.

Зараз ви читаєте новину «Герман хоче провести майстер-клас для провокаторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі