понеділок, 04 липня 2011 12:36

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Генпрокуратура "засудила" Тимошенко

Генпрокуратура "засудила" Тимошенко

Представник обвинувачення під час сьогоднішнього засідання Печерського райсуду назвав екс-прем'єра Юлію Тимошенко засудженою.

Під час чергової суперечки між головуючим на засіданні суддею Родіоном Кірєєвим та екс-прем'єром щодо необхідності вставати під час судового засідання, прокурор сказав: "Я хочу зробити зауваження засудженій, оскільки вона виходить за межі своєї заяви".

У свою чергу Тимошенко заявила: "Тільки що представник прокуратури, всупереч Конституції, закону і взагалі здоровому глузду, назвав мене засудженою".

"Я розумію, що вам непотрібні суди, вам непотрібні ніякі мої права. Ви вже зразу називаєте засудженою", - сказала вона.

"Інший прокурор, пані Фролова, після минулого засідання провела прес-конференцію під час якої заявила, що я буду засуджена на 10 років позбавлення волі. Скажіть, будь-ласка, хто дозволяє прокурорам виступати як піар-агенція режиму?", - наголосила Тимошенко.

Заяву Тимошенко підтримав її адвокат Микола Титаренко, нагадавши, що розгляд "газової справи" ще не завершено.

Раніше прокурор Лілія Фролова заявила, що стаття, яка інкримінується Тимошенко, передбачає максимальне покарання у 10 років позбавлення волі, і не передбачає умовного терміну покарання.

Нагадаємо, що розгляд справи проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко відкладено до 6 липня.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура "засудила" Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі