субота, 25 червня 2011 14:44

Проти прихильника Тимошенко порушили кримінальну справу

Проти прихильника Тимошенко порушили кримінальну справу

Слідчий відділ Шевченківського районного управління міліції порушив кримінальну справу за фактом пошкодження трьох міліцейських автобусів ПАЗ учасниками акції протесту в суботу біля Печерського районного суду Києва.

Як повідомили журналістам у центрі зв'язків з громадськістю МВС України в Києві, на даний момент в райуправлінні знаходяться 11 учасників акції, яких опитують на предмет з'ясування всіх обставин даного інциденту.

Міліція просить громадян, які перебувають в районі проведення акції біля Печерського суду, дотримуватися правопорядоку.

Раніше прес-служба БЮТ повідомила, що правоохоронні органи почали стягувати до будівлі суду важку техніку. Крім того, за даними прес-служби, міліція почала затримувати мітингувальників біля будівлі суду.

Нагадаємо, за даними міліції, в акції біля будівлі суду приймає участь понад 500 осіб: близько 200 представників Загальновійськового союзу України і близько 250 - партії "Батьківщина". Правопорядок забезпечують 100 співробітників правоохоронних органів.

Зараз ви читаєте новину «Проти прихильника Тимошенко порушили кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі