субота, 25 червня 2011 12:43

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Захист Тимошенко хоче об'єднання двох кримінальних справ проти екс-прем'єра

Захист Тимошенко хоче об'єднання двох кримінальних справ проти екс-прем'єра

Захист Юлії Тимошенко подав клопотання про об'єднання двох справ екс-прем'єр-міністра, лідера партії "Батьківщина" щодо газових угод і "кіотських коштів" в одну. Про це заявив під час засідання Печерського райсуду Києва адвокат Сергій Власенко.

"Вимагаю об'єднання двох кримінальних справ проти Юлії Тимошенко", - сказав він.

Також він додав, що "оскільки вони пов'язані: особою, щодо якої відкриті справи, тими підставами, якими обгрунтовується злочини (всі справи проходять по одній статті КК) - посада прем'єра, перевищення повноважень прем'єр-міністра ... я вважаю, цих підстав достатньо для того, щоб об'єднати ці справи".

Печерський районний суд Києва сьогодні, 25 червня, продовжив розгляд справи екс-прем'єр-міністра, лідера партії "Батьківщина" Тимошенко.

Нагадаємо, судове засідання з попереднього розгляду справи Тимошенко почалося вчора, 24 червня. Її звинувачують у перевищенні службових повноважень та прийнятті одноосібного рішення при укладенні газових угод у 2009 р.

Зараз ви читаєте новину «Захист Тимошенко хоче об'єднання двох кримінальних справ проти екс-прем'єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі