понеділок, 25 липня 2011 17:52

Генпрокуратура затримала мера Красноармійська - джерело

Генпрокуратура затримала мера Красноармійська - джерело

Сьогодні в місті Красноармійську Донецької області затримали мера і двох його наближених.

Про це Gazeta.ua повідомило джерело в міській раді.

Співробітники Генеральної прокуратури України затримали міського голову Красноармійська Андрія Ляшенка, начальника управління міського господарства Красноармійської міськради Дмитра Риндю і підприємця Олега Лисакова.

"Бахнули сьогодні. За чутками, йдеться про вимагання та отримання хабара в сумі 450 тисяч гривень. Сьогодні ж буде розглянуто питання про обрання міському голові запобіжного заходу", - повідомив депутат.

У той же час донецький губернатор Андрій Шишацький на сьогоднішній прес-конференції сказав, що не володіє інформацією щодо затримання міського голови Красноармійська. Але йому відомо, що в міськвиконкомі проводять слідчі дії.

"Попередня інформація така: через хабарі", - сказав Шишацький.

34-річний Ляшенко є Красноармійським головою другий термін. Був вперше обраний 2006 року, позиціонував себе як підприємець і "помаранчевий мер". У 2010 році балотувався і виграв виборі вже як активіст Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура затримала мера Красноармійська - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі