середа, 28 серпня 2013 22:40

"ФСБшна сволота свідомо вбиває громадян України" - Ар'єв про напад на українських рибалок

"ФСБшна сволота свідомо вбиває громадян України" - Ар'єв про напад на українських рибалок
Володимир Ар'єв. Фото: focus.ua

Опозиція обурена інцидентом в Азовському морі, коли російські прикордонники вбили українських рибалок. Але найбільше обурення викликає не стільки вчинок працівників ФСБ, як негідна реакція українського МЗС та інших органів влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднили відео нападу російських прикордонників на рибалок

"ФСБшная сволота свідомо вбиває громадян України. А МЗС України на чолі з Кожарою сховали свої язики в непристойне, для таких випадків, місце", - написав на своїй сторінці в Фейсбук народний депутат Володимир Ар'єв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Давай, ще пару раз і п..да, вони вже з водою стоять", - російські прикордонники про українців

"Ганебне мовчання перервемо у ВР наступного тижня - ми будемо вимагати звіту про реакцію МЗС на порушення ФСБшними катерами всіх міжнародних норм, на вбивство трьох громадян і незаконний арешт четвертого. Тим більше є відеодоказ "братніх" дій" дружнього "ФСБшного патруля", - прокоментував опозиціонер відео тарана російськими прикордонниками човна з українськими рибалками.

Зараз ви читаєте новину «"ФСБшна сволота свідомо вбиває громадян України" - Ар'єв про напад на українських рибалок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

157

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі