пʼятниця, 25 березня 2022 22:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Єрмак заявив, що Україна буде лідером регіону

Єрмак заявив, що Україна буде лідером регіону
Єрмак дав інтерв'ю The Economist. Фото: ВВС

Володимир Зеленський буде лідером не тільки на рівні Європи, але й цілого світу.

Україна буде лідером Європейського регіону, заявив керівник Офісу президента Андрій Єрмак у інтерв'ю The Economist, повідомив він в своєму телеграм-каналі.

"Ми були в Офісі президента до 2 ночі, записували звернення Зеленського до росіян - символічно, що сказати ", розповів він про ніч напередодні масштабного російського вторгнення.

Єрмак сказав, що призначення Валерія Залужного головнокомандувачем ЗСУ було абсолютно правильним рішенням, адже до нього є довіра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїль має стати одним із гарантів безпеки України - Єрмак

Керівник Офісу поообіцяв не поступитися суверенітетом і територіальною цілісністю під час переговорів з окупантами.

"Не закриваючи небо над Україною, вони запрошують Путіна словами: "Пане Путін, ласкаво просимо, ми закриваємо очі на те, що коїться в Україні". Якщо ми отримаємо достатньо зброї, ми виграємо", прокоментував він вимоги про закриття українського неба.

В Україні неможливі компроміси з незалежністю та її територіальною цілісністю. Наразі ведеться потужна робота, у якій беруть участь також партнери України. Усе це необхідне тому, що перемовини та домовленості – найкоротший шлях до припинення війни. А поки їх немає, українські військові боронитимуть країну стільки, скільки потрібно.

Зараз ви читаєте новину «Єрмак заявив, що Україна буде лідером регіону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі