субота, 26 вересня 2020 21:20

Єрмак закликав ТКГ частіше проводити переговори щодо Донбасу

Єрмак закликав ТКГ  частіше проводити переговори щодо Донбасу
Єрмак вважає, що пришвидшення переговорного процесу дозволить досягти більших результатів. Фото: ОФіс президента України

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак під час наради з питань роботи Тристоронньої контактної групи на КПВВ "Майорське" закликав частіше проводити переговори щодо Донбасу. Він звернувся до ТКГ з проханням зустрічатися щотижня.

Він зазначив, що пришвидшення переговорного процесу дозволить досягти більших результатів та швидшої імплементації паризьких домовленостей "нормандської четвірки", йдеться у повідомленні ОП.

"Я хотів би попросити представників ТКГ, попри наближення зими, почати працювати кожного тижня. Немає сенсу затягувати процес переговорів", - наголосив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кравчук заговорив про перенесення з Мінська переговорів щодо Донбасу

Сьогодні президент Володимир Зеленський вирушив до Донецької області. Глава держави планував відвідати позиції українських військових та провести нараду щодо роботи ТКГ.

Зараз ви читаєте новину «Єрмак закликав ТКГ частіше проводити переговори щодо Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі