пʼятниця, 24 лютого 2012 12:34

Єфремов побачив у блокуванні "бютівцями" трибуни ВР сліди іноземних політтехнологів

Єфремов побачив у блокуванні "бютівцями" трибуни ВР сліди іноземних політтехнологів

Опозиційні парламентські фракції блокують роботу Верховної Ради, щоб зробити неможливим виконання Україною резолюції ПАРЄ та зобов'язань перед Радою Європи, вважає лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Логіка зрозуміла: необхідно зробити все можливе, щоб Україна не виконала зобов'язання, які вона дає перед зовнішніми своїми партнерами, потім звинуватити, що влада не змогла ці зобов'язання виконати", - сказав він на брифінгу у кулуарах парламенту в п'ятницю.

Єфремов назвав такі дії опозиції "нерозумними, невиправданими".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин про заблоковану Раду: "Що нам, влаштувати мордобій?"

У свою чергу, лідер фракції Партії регіонів пообіцяв, що парламентська більшість готова до "адекватних дій", щоб розблокувати роботу парламенту

"Ми зі свого боку при подальших таких діях опозиції будемо діяти також адекватним способом" - сказав він, не уточнивши при цьому, яким саме.

На думку Єфремова, такі дії окремих представників опозиції виписані іноземними політтехнологами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівці" обіцяють блокувати трибуну ВР до кінця робочого дня

"Головний біль, яка сьогодні є у окремих представників опозиції, намагаються перекласти на всю Верховну Раду. На жаль, вони не можуть нічого нового придумати і йдуть по шляху, який було пройдено або в інших країнах, або який намагалися зробити у нас ... Основні їхні дії продиктовані тією логікою, що виписана іноземними політтехнологи", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов побачив у блокуванні "бютівцями" трибуни ВР сліди іноземних політтехнологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі