вівторок, 16 листопада 2010 20:35

Єфремов не розуміє, чому підприємці мучаться під Радою

Єфремов не розуміє, чому підприємці мучаться під Радою

У фракції Партії регіонів обіцяють уважно вивчити вимоги мітингувальників до Податкового кодексу.

Про це сказав лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, після зустрічі з представниками підприємців, які беруть участь в акції протесту проти ухвалення Податкового кодексу біля будівлі парламенту.

"Ми не можемо просто відмахуватися від проблем, які є (у підприємців)", - цитує депутата "Інтерфакс-Україна".

"Ми вислухали всі пропозиції, з якими вони вийшли. Нам справді необхідно трохи часу для того, щоб проконсультуватися, чому окремі пропозиції не були враховані, або були викреслені потім при доопрацюванні цього документа", - уточнив він.

"Мені здається, що при доопрацюванні з фахівцями, принаймні, протягом завтрашнього дня, ми деякі, окремі напрями можемо поправити", - вважає Єфремов.

Він підкреслив, що в профільному комітеті необхідно вивчити пропозиції, які висловили підприємці.

"І ми сподіваємося, що післязавтра вийдемо все-таки з узгодженим документом. Можливо, один з варіантів, що окремі розділи доведеться переносити, або за термінами введення, або якщо вони будуть недопрацьовані, тоді думати, що з ними робити", - сказав Єфремов .

Депутат також висловив сумнів у доцільності перебування пікетувальників біля стін парламенту протягом усього часу роботи над Податковим кодексом.

"Я б не став підтримувати те, що люди повинні себе насилувати, перебуваючи в тих умовах, які тут є в місті Києві. Напевно, більше достукатися неможливо, тому що вони достукалися практично в усі кабінети", - додав Єфремов.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов не розуміє, чому підприємці мучаться під Радою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі