вівторок, 16 листопада 2010 20:06

Мітингувальники стоятимуть під Радою до 18 листопада

Мітингувальники стоятимуть під Радою до 18 листопада

Міліція не має наміру розганяти учасників акції протесту біля будівлі Верховної Ради, повідомили в Центрі громадських зв'язків ГУ МВС України в Києві у вівторок.

У ЦГЗ підкреслили, що міліція не буде робити будь-яких заходів по розгону акції, або інших дій, якщо не буде грубих порушень громадського порядку з боку протестуючих.

Представники малого і середнього бізнесу, які протестують проти прийняття Податкового кодексу, залишаться під стінами Верховної Ради України до 18 листопада.

"Люди приїхали з наметами, люди приїхали з теплими речами, тобто, однозначно хтось залишиться. Це 100%, тому що їхали, знаючи, що будуть розглядати (Податковий кодекс - ред.) З 16 по 19 листопада", - сказала голова комітету захисту підприємців при опозиційному уряді Оксана Продан журналістам у вівторок, після зустрічі з керівником фракції Партії регіонів Олександром Єфремовим і депутатами цієї фракції.

"Нам сказали, що завтра розгляду кодексу не буде ... але люди розраховують стояти тут до закінчення прийняття", - сказав вона.

Продан також повідомила, що представники мітингувальників передали Єфремову і депутатам фракції Партії регіонів свої вимоги і поправки до проекту Податкового кодексу.

Як відомо, у вівторок Верховна Рада розглядає поправки до Податкового кодексу, яких до другого читання цього документа надійшло близько 5 тис.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Мітингувальники стоятимуть під Радою до 18 листопада ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

62

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі