вівторок, 16 листопада 2010 12:11

На організаторів акції протесту під Радою чекають кримінальні справи - міліція

На організаторів акції протесту під Радою чекають кримінальні справи - міліція

Стосовно організаторів акції протесту підприємців під стінами Верховної Ради України може бути порушено кримінальну справу за несанкціоноване перекриття руху по вулиці Грушевського.

Про це повідомив у коментарі журналістам начальник столичної міліції Олексій Крикун.

Він зазначив, що на даний момент мітингувальники поводять себе нормально, але рух транспорту по вулиці Грушевського перекритий у зв'язку з великою кількістю присутніх там людей.

"Зараз документуємо і будемо вирішувати питання щодо керівників акції. Спочатку складемо протоколи за те, що перекрили рух, оскільки дозволів на це вони не брали, потім будемо дивитися, як вони будуть себе поводити, і відповідно порушувати кримінальні справи", - заявив він .

Також у міліції є інформація про провокаторів серед мітингувальників під стінами Верховної Ради.

"Зараз не будемо, але якщо почнуть прориватися до Верховної Ради", - відзначив Крикун, відповідаючи на питання журналістів, чи буде міліція розганяти присутніх на акцію протесту.

Що стосується можливих провокацій під час пікетування і наявності серед присутніх провокаторів, Крикун підкреслив: "Інформація така є. Ми до цього готові, що є радикально налаштовані учасники мітингу, які хочуть спровокувати ситуацію, щоб не прийняли законопроект, який сьогодні розглядається у Верховній Раді" .

Нагадаємо, сьогодні під стінами Верховної Ради проходить акція протесту представників малого та середнього бізнесу проти прийняття існуючої редакції Податкового кодексу.

За матеріалами Ліга

Зараз ви читаєте новину «На організаторів акції протесту під Радою чекають кримінальні справи - міліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі