неділя, 10 липня 2022 08:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Джонсон може піти з політики – The Telegraph

Джонсон може піти з політики – The Telegraph
Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон може залишити політику. Фото: Getty Images

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон розмірковує над тим, щоб піти з політики на наступних виборах, коли вийде термін його депутатських повноважень.

Він не відмовлятиметься від свого депутатського мандата зараз, щоб уникнути проведення довиборів до Палати громад. Про це повідомляє британське видання The Telegraph.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки є претендентів на місце Джонсона – український посол

Джонсон зараз розглядає два варіанти: залишити політичну кар'єру на наступних виборах або наслідувати приклад попередниці Терезі Мей і продовжити працювати депутатом. Він може повернутися до публіцистики і виступів із лекціями.

"Видавництво Hodder & Stoughton досі очікує від нього біографію Вільяма Шекспіра, яку планували випустити ще 2016-го до 400-річчя з дня смерті драматурга, але відклали після призначення Джонсона главою МЗС. Він вже отримав аванс – майже100 тисяч доларів", – пише The Telegraph.

7 липня Борис Джонсон подав у відставку, виступив із заявою.

Підтримка України продовжиться, сказав британський прем'єр. Закликав Велику Британію стати лідером у Європі за рівнем підтримки України.

Бена Воллеса називають головним фаворитом Консервативної партії на посаду премʼєра.

Зараз ви читаєте новину «Джонсон може піти з політики – The Telegraph». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі