понеділок, 07 жовтня 2024 19:20

Двох "слуг" із підозрами, які у розшуку, планують позбавити членства в комітетах. Арахамія написав проєкт постанови

Двох "слуг" із підозрами, які у розшуку, планують позбавити членства в комітетах. Арахамія написав проєкт постанови
Давид Арахамія та Андрій Одарченко у Верховній Раді. Фото: Facebook-сторінка Одарченка

У Верховній Раді зареєстрували проєкт постанови про відкликання з посад членів комітетів народних депутатів, які обиралися від партії "Слуга народу" і згодом отримали підозри - Артема Дмитрука та Андрія Одарченка.

Проєкт постанови №12099 опублікував сайт парламенту.

Проєкт передбачає відкликання Дмитрука з посади члена Комітету з питань правоохоронної діяльності.

Також пропонується відкликати Одарченка з посади члена Комітету з питань антикорупційної політики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ оцінило фінансову "мегауспішність" "слуги" Клочка, який за два роки накупив майна на 25 мільйонів. Справа у суді

Проєкт постанови ініціювали голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, голова Комітету з питань правоохоронної діяльності, "слуга" Сергій Іонушас і голова Комітету з питань антикорупційної політики, "слуга" Анастасія Радіна.

Нардепа Андрія Одарченка, обвинуваченого у спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури, випустили до Румунії і він попросив там притулок.

25 серпня сайт "Українська правда" повідомив, що Дмитрук виїхав з України 24 серпня. Він залишив територію Молдови і через аеропорт "Кишинів" вилетів до Італії.

Згодом після цієї публікації Офіс генерального прокурора і ДБР повідомили про підозри Дмитруку за фактами вчинення нападів групою осіб на правоохоронця і військового, замаху на викрадення вогнепальної зброї, спричинення потерпілому середньої тяжкості тілесних ушкоджень і хуліганстві.

Дмитрука та Одарченка оголосили у міжнародний розшук.

Зараз ви читаєте новину «Двох "слуг" із підозрами, які у розшуку, планують позбавити членства в комітетах. Арахамія написав проєкт постанови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі