четвер, 02 травня 2019 11:17

Друг Зеленського прокоментував імовірного главу АП

Друг Зеленського прокоментував імовірного главу АП
Друг і бізнес-партнер Володимира Зеленського Сергій Шефір (зліва) вважає, що "юридично не підкований". Фото: Олександр Цибін, forbes.net.ua

Друг і бізнес-партнер новообраного президента Володимира Зеленського Сергій Шефір сумнівається, що відповідає посаді глави Адміністрації президента. Про це він розповів в інтерв'ю theБабель.

"Лавірувати та домовлятися я готовий до певного рівня. Зайти в Адміністрацію — можливо, але мені здається, глава Адміністрації має бути професіоналом і добре підкованим юридично. Юридично я не підкований — лише на рівні бізнесу. На людському рівні домовитися конструктивно зможу", - сказав він.

Щодо кандидатури адвоката Ігоря Коломойського Андрія Богдана Шефір зауважив:

"Він дуже нам допоміг. Моя думка: якщо його призначать главою АП, то всі відразу невиправдано накинуться. Хоча він працював із дуже різними людьми: із Гриценком, Азаровим, Коломойським, із нами. У своїй сфері у нас він був рушієм, який сильно допомагав".

Також друг Зеленського не виключив, що АП може очолити ще один юрист Іван Баканов: "І він може очолити АП (сміється. - Gazeta.ua)".

"Я не хочу лізти в розподіл портфелів і коментувати. Мені не дозволяє виховання. Я себе ніколи не буду просувати", — додав Шефір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський визначився із кандидатурою на пост глави Адміністрації

У другому турі президентських виборів шоумен Володимир Зеленський на 48,77% випередив Петра Порошенка.

Про остаточні результати виборів ЦВК повідомила 30 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Друг Зеленського прокоментував імовірного главу АП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі