пʼятниця, 13 квітня 2018 12:02

Довіряйте тільки своєму холодильнику - не вірте брехні про поліпшення життя - Рабінович

Довіряйте тільки своєму холодильнику - не вірте брехні про поліпшення життя - Рабінович
Лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович заявив, що він проти будь-яких дій та ініціатив влади

Українці повинні оцінювати роботу представників влади не за їхніми словами на телебаченні про те, що жити стало краще, а за вмістом свого холодильника. Таку думку висловив народний депутат України, лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі програми "Великий вечір" на телеканалі NewsOne.

"Сьогодні морди у всіх представників нашої влади великі, всі вони себе почувають шикарно, їх електронні декларації сміливо можна назвати повістями. І тільки народ чомусь живе все гірше й гірше... А я давно і невпинно повторюю: довіряйте тільки своєму холодильнику, не вірте нікому. Не вірте телеящику - вірте тільки холодильнику! Загляньте туди - якщо він наповнений, тоді влада молодці, якщо ні - брешуть вони всі, думаючи, як ще більше вас обікрасти", - зазначив політик.

Народний депутат запевнив, що він проти будь-яких дій та ініціатив влади, які не співвідносяться з кишенею простого українця, і які її не наповнюють, а спустошують.

"Сьогодні кожній розсудливій людині потрібно пам'ятати дві речі: якщо ти живеш добре - уряд хороший, якщо гірше - уряд поганий, а якщо зовсім погано - уряд зовсім лайно!" - заявив парламентарій.

Крім того, він звернув увагу на те, що в Україні вже склалася свого роду тенденція: як тільки падають економічні показники країни, або розгорається черговий корупційний скандал - тут же відбувається ескалація конфлікту на Донбасі.

"Як тільки у нас погіршуються справи в економіці - тут же загострюється ситуація на фронті. Як тільки розкривається черговий корупційний скандал - починається або наступ з нашого боку, або ворог готує великий наступ. Якщо ж бачать, що НАБУ кудись прийшло або до НАБУ прийшли (тут вже складно розібратися!) - когось раптом викрадають або готують замах", - розповів Вадим Рабінович.

Продовжуючи тему конфлікту на сході, лідер партії "За життя" вкотре закликав владу розібратися з окупацією Донбасу, з анексією Криму і з подіями на Майдані, однак підкреслив, що не варто зациклюватися на реванші. Політик переконаний, що перш за все необхідно встановити мир в країні, повернути чесні правила економічної гри і забезпечити соцзахист.

"Потрібно розібратися з тим, що сталося з Україною за останні роки - і з Донецьком, і з Кримом, і на Майдані. Однак це не повинно бути головним пріоритетом - не потрібно зациклюватися на реванші, а потрібно, по-перше, встановити мир в країні, але для цього кожна конфліктуюча сторона повинна зробити крок назад. По-друге, повернути чесні правила економічної гри, які дозволять піднятися з колін простим українцям. По-третє, на два роки, які необхідно країні, щоб рвонути вгору, забезпечити повну соціальну захищеність, з одного боку, а з іншого звільнити бізнес від податків на два роки!" - констатував політик.

Зараз ви читаєте новину «Довіряйте тільки своєму холодильнику - не вірте брехні про поліпшення життя - Рабінович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі