пʼятниця, 04 лютого 2011 14:08

Доній каже, що йому двічі пропонували мільйони за перехід до "регіоналів"

Доній каже, що йому двічі пропонували мільйони за перехід до "регіоналів"

Депутат Верховної Ради від НУНС Олесь Доній заявив, що йому двічі пропонували гроші за приєднання до Партії регіонів. Про це він розповів на зустрічі з американськими чиновниками, перебуваючи в США у складі делегації депутатів, журналістів та представників недержавних організацій.

"Особисто мені двічі пропонували гроші. Один раз - за перехід до Партії регіонів - 10 млн. доларів. Останній раз пропонували 1 млн. доларів і 20 тис. доларів утримання щомісяця", - сказав Доній, якого цитує прес-служба "Народної Самооборони".

За словами депутата, представники Партії регіонів навчилися красиво розповідати про впровадження в Україні стабільності і порядку. "Як відомо, найбільша стабільність знаходиться на кладовищі. Ми не хочемо, щоб у нас було як на цвинтарі. І хочемо на конкретних прикладах показати, що той режим, який встановлюється в Україну, режим бандократії, режим проросійського маріонеткової держави, - небезпечний не тільки для України, але й для Європи та світу в цілому ", - сказав Доній.

У той же час він не погодився з думкою деяких американських політиків про те, що в Україні ефективним буде впровадження мажоритарної системи виборів до парламенту. "Коли ви думаєте, що мажоритарні округи - це буде прив'язка до виборців, ви помиляєтеся. У нас більше за все не тільки скуповують голоси, але і більше фальсифікацій саме по мажоритарних округах. Тому одна з технологій влади - вони підуть згідно з Вашим пропозиціями, вони дуже хочуть змінити систему виборів, щоб як мінімум 50% обиралися за мажоритарним округам. Це означає вічну владу Януковича і його команди ", - зазначив він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Доній каже, що йому двічі пропонували мільйони за перехід до "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі