вівторок, 01 лютого 2011 12:13

У НУ-НС розповіли, хто голосуватиме за зміни до Конституції

У НУ-НС розповіли, хто голосуватиме за зміни до Конституції

У НУ-НС кажуть, що за зміни до Конституції можуть проголосувати депутати "Єдиного центру" і група Давида Жванії.

"Чутки про голосування ходять уже давно. І вже давно збирають голоси під це. Думаю, у нас проголосує група Жванії і "Єдиний центр". Це більше 10 штиків", - зазначив один із "нунсівців" у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

Він також не виключив, що голосування за зміни до Конституції може відбутися вже сьогодні.

"Хоч раніше Литвин і казав, що це питання розглядатиметься у четвер, але я не виключаю, що вже можуть внести. Для чого їм відкладати, коли голоси готові?", - зазначив нердеп.

Нагадаємо, у Партії регіонів також не виключають, що зміни до Конституції , що стосуються зміни термінів повноваження президента і парламенту, можуть бути внесені вже сьогодні.

У БЮТ вважають, що за відповідні зміни голосуватимуть "продажні" депутати.

Раніше спікер парламенту Володимир Литвин висловив думку, що за нинішніх умов питання достроково парламентських виборів неактуальне.

"Найближчими днями нам треба остаточно визначитися з проектом закону про внесення змін до Конституції України в частині встановлення єдиних строків", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС розповіли, хто голосуватиме за зміни до Конституції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі