неділя, 26 грудня 2010 12:51

Грач хоче, аби Компартія подивилася, як далеко її завели продажні вожді

Грач хоче, аби Компартія подивилася, як далеко її завели продажні вожді

Народний депутат Леонід Грач не визнає жодних помилок.

Про це він заявив, коментуючи свою апеляцію до Центральної Контрольної Комісії з проханням переглянути рішення Компартії про його виключення.

"Якщо мене виключили з членів партії, це зовсім не означає, що мене виключили з комуністів. Я залишився комуністом. Мені що, треба було опустити голову? Треба було погодитися з мерзотою, яка була проти мене здійснена?", - Сказав Грач, якого цитує агентство "ІМК".

За його словами, апеляція продиктована бажанням проявити свою позицію і захистити честь і гідність - свою і партії. При цьому він також зазначив, що апеляція "не є проханням про прощення, помилування або визнання якихось помилок".

"Жодних помилок я не визнаю, я захищав соціалізм і єдність наших слов'янських православних народів. Я хочу, щоб партія вся прокинулася і подивилася, як далеко її завели продажні вожді. Це мета моєї апеляції", - сказав Грач.

"І друге: щоб комуністи зрозуміли, що треба робити. До речі, частина комуністів поділяє мої погляди - не тільки в Криму, але і по всій Україні. Вони розуміють: якщо ми комуністи, то повинні боротися і за соціалізм, і за єдність з Росією ", - підсумував політик.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Грач просить Центральну контрольну комісію Комуністичної партії переглянути рішення Президії партії про його виключення з партійних лав.

Раніше він був виключений з Комуністичної партії України і з фракції комуністів у Верховній Раді.

Зараз ви читаєте новину «Грач хоче, аби Компартія подивилася, як далеко її завели продажні вожді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі