середа, 22 грудня 2010 09:00

Грач проситься назад у Компартію

Грач проситься назад у Компартію

Народний депутат України Леонід Грач просить Центральну контрольну комісію Комуністичної партії переглянути рішення Президії партії щодо його виключення з партійних рядів.

Про це повідомляє прес-служба депутата.

"У зв'язку з тим, що з боку Президії ЦК не було здійснено ретельного аналізу пред'явлених мені звинувачень і ініційована розправа з боку керівництва ЦК на догоду олігархічним інтересам Партії регіонів, прошу переглянути рішення Президії ЦК Компартії України від 16 грудня 2010 року про виключення мене, Грача Леоніда Івановича, з лав Комуністичної партії України", - заявив нардеп.

"Виключення мене з партії вважаю необґрунтованим, таким, що суперечить Статуту КПУ, прийнятим на догоду Партії регіонів, яка має намір розгромити республіканську партійну організацію як активну політичну силу в Криму", - додав він.

При цьому політик підкреслив, що "з грудня 2008 року з боку керівників ЦК був тиск на кримських комуністів на підставі сфабрикованих, непідтверджених звинувачень: "Грач активно агітує за Тимошенко, Грач зустрічається з американцями, і це шкодить справі партії, Кримський реском ініціює вихід із Компартії і т.д. "

Нагадаємо, Грач був виключений з Комуністичної партії України і з фракції комуністів у Верховній Раді.

Раніше Кримський республіканський комітет Компартії пішов на загострення конфлікту з керівництвом цієї політичної сили. Всупереч рішенню пленуму ЦК КПУ, пленум рескому поновив Грача на посаді першого секретаря парторганізації.

Лідер комуністів Петро Симоненко звинуватив Грача в провалі на місцевих виборах 31 жовтня.

Сам же Грач неодноразово стверджував, що низький показник комуністів пояснюється виключно масовими фальсифікаціями, які партія влади влаштувала в Криму.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Грач проситься назад у Компартію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі