пʼятниця, 15 травня 2009 23:20

Для сина Луценка клініку підібрав Клюєв

Для сина Луценка клініку підібрав Клюєв
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повідомив, що клініку для лікування сина Олександра йому рекомендував регіонал Андрій Клюєв. Про це Луценко заявив в ефірі телепрограми Шустре Live на ТРК "Україна". Водночас міністр заперечив слова регіоналки Ганни Герман про те, що цю процедуру оплатив представник ПР.

 "Я був всі 4,5 години під час операції і пам"ятаю кожну купюру, яку особисто платив з власної кишені",- сказав Луценко.

"І тому я дуже вдячний пану Андрію Клюєву за те, що він порекомендував клініку, але я категорично спростовую фінансування з його боку", - додав міністр.

Він також попросив присутніх не використовувати його сина у політичних цілях.

Нагадаємо, що в ефірі 5 каналу Герман заявила, що за операцію, яка була проведена сину міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, заплатив один із членів Партії регіонів.

"Так як минулого року син Луценка мав дуже складну операцію, один із членів Партії регіонів заплатив за цю операцію за кордоном. Ми готові ще раз допомогти дитині, якщо треба. Але не можна плутати особисті речі, батьківські речі, з речами службовими", - зазначила депутат.
Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Для сина Луценка клініку підібрав Клюєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі