середа, 19 червня 2024 20:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Десятки російських окупантів заблоковані у Вовчанську - полковник ЗСУ

Десятки російських окупантів заблоковані у Вовчанську - полковник ЗСУ
Речник ОТУВ "Харків" розповів про російських окупантів у Вовчанську. Фото: Facebook.com/GeneralStaff.ua

У Вовчанську Харківської області заблоковані десятки російських окупантів.

Про це повідомив речник оперативно-тактичного угрупування військ "Харків" Збройних сил України, полковник Юрій Повх у коментарі LIGA.net.

За його словами, у забудові Вовчанська заблоковані десятки окупантів на одній з ділянок міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цифра астрономічна: НАТО назвало втрати росіян на Харківському напрямку

Вранці 19 червня Генеральний штаб Збройних сил України повідомив, що на Харківському напрямку російські окупанти провалили штурмову дію біля Липців, був бій у районі Вовчанська.

О 16:00 Генштаб повідомив, що на цьому напрямку росіяни з території РФ завдавали авіаударів по населених пунктах: з району Бєлгорода вдарили чотирма керованими авіаційними бомбами по Вовчанську, ще двома КАБами - по селу Борщова, шістьма некерованими авіаракетами обстріляли Тернову.

Російській армії не вдалося реалізувати Харківську операцію. Сили оборони України стримують і знищують російські підрозділи. Харківський напрямок посилено, сказав президент України Володимир Зеленський.

За 846 днів втрати російських окупаційних військ в Україні становили 529 750 осіб. Сили оборони України знищили 15 319 броньованих машин, 7984 танка, 359 літаків, 326 гелікоптерів, 28 кораблів і катерів і підводний човен окупантів.

Зараз ви читаєте новину «Десятки російських окупантів заблоковані у Вовчанську - полковник ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі