субота, 26 червня 2010 13:47

"Державний бюджет - це фактично бюджет Партії регіонів"

"Державний бюджет - це фактично бюджет Партії регіонів"

Медичне обслуговування одного нардепа дорівнює утриманню сотні військовослужбовців.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив член політради партії "Фронт змін" Андрій Пишний.

"Доки в європейських країнах на 20% скорочують видатки на управлінський апарат, у нас настільки ж їх збільшили", - зазначив він.

"Регіонали" 100 днів програмували свою діяльність. А чим вони займалися в опозиції? Куди поділися їхні тіньові міністри економіки, фінансів, соцзабезпечення? Чому переконували людей, що "покращення життя буде вже сьогодні?", - запитує Пишний.

"Практично всі, хто зараз керує країною, прийшли у виконавчу владу вдруге, а то і втретє. Ці люди добре знають проблеми, бо вони самі доклались до їх створення. Чому не вживають необхідних заходів? Відповідь очевидна - не здатні. Або бракує політичної волі, або професіоналізму, або ж вирішення проблем держави не є пріоритетом", - підкреслив він.

"Їхні реальні дії свідчать про справжні наміри: державний бюджет - це фактично бюджет Партії регіонів, в який закладено оплату політичних векселів, ручне управління, повернення на десять кроків назад. Поки Португалія, Греція, Данія скорочують дефіцити своїх бюджетів за рахунок витрат на державний сектор економіки й управлінського апарату на 20 відсотків, у нас цього року стільки ж додали. Зараз медичне обслуговування одного народного депутата дорівнює утриманню сотні військовослужбовців", - зазначив Пишний.

"За три місяці Партія регіонів та парламентська коаліція видали декілька концептуальних документів: Програму соціально-економічного розвитку, Програму економічних реформ. У них багато слів і політичних заяв. А правильні речі змальовані нечіткими контурами, щоби, не дай Боже, не втратити жодної копійки і жодного голосу", - наголосив він.

"Зараз для країни не треба писати чергові програми, а ухвалювати конкретні законопроекти, які повинні дати результат ще цього року. Є три передумови зростання: приватна ініціатива, розвиток інфраструктури і піднесення сільського господарства", - підкреслив Пишний.

Зараз ви читаєте новину «"Державний бюджет - це фактично бюджет Партії регіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі