вівторок, 10 липня 2012 09:34

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Депутати усю ніч вартували Тимошенко
5

"Бютівці" грають в шахмати
В лікарні, за словами Уколова, зібралось мало не півфракції "БЮТ-Батьківщини"
Головлікар цікавиться, звідки у Тимошенко скільки гостей
Приїхали Іван Кириленко та Юрій Одарченко
Дрімає "бютівець" Олександр Сочка

Депутати від БЮТ провели всю ніч у харківській лікарні, де перебуває екс-прем'єр Юлія Тимошенко.

Як пише у своєму Fаcebook бютівець Віктор Уколов, на дев'ятому поверсі, де лікується Тимошенко, чекає півфракції.

"4 ранку, на поверсі Тимошенко мирно чекає пів-фракціi. Причина - хвору жінку, на виконання політичного замовлення влади, хочуть потягнути до суду. При цьому навіть судмедекспертиза ще не закінчена, хоч і вона виглядає абсурдною.Вони поспішають з другою справою, бо перша розвалиться у Європейському суді. Через тягнуть з апеляцією, через це лаштують третю справу, про Щербаня, яка розвалиться не почавшись... Світає. Пригадуються слова Лесі Украiнки: "Ще сонячні промені сплять - досвітні вогні вже горять, пока ще зоря не заграла!", - пише Уколов.

Щойно прийшов Головлікар щоб дізнатись з якого приводу ми зібрались перед палатою Тимошенко. Керівник фракції пояснив, що ми перешкоджаємо вчиненню злочину - ми не допустимо транспортування хворої до суду і маємо намір перебувати тут до ранку. Головлікар прямо не заперечив, що завтра Тимошенко збираються тягнути до суду і пішов викликати для пояснень представників пеніцитиарної системи.

" 7:35 Ранок 10 липня. Вадим Петренко і Сергій Сас продовжують всенощний шаховий турнір, я так розумію, що зі змінним успіхом. Поруч чути чийсь богатирський храп, гудять ліфти, лікарня потроху прокидається... Я не знаю чи буду у 7 скликанні Ради, але теперішнє 6 скликання є унікальним - ще ніколи члени парламенту так часто не були змінювали затишні кабінети на мітинги та акці? непокори. Це досвід на все життя", - написав Уколов.

Зараз ви читаєте новину «Депутати усю ніч вартували Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі