середа, 05 травня 2010 18:03

Депутати не компенсуватимуть завдані Раді збитки

Депутати не компенсуватимуть завдані Раді збитки

Народний депутат від БЮТ Сергій Сас вважає, що депутатів не можуть змусити платити гроші за завдані збитки у Верховній Раді.

"Механізмів внутрішньо парламентських не існує" - наголосив він у коментарі Gazeta.ua.

"Є загальноприйняті механізми компенсації таких збитків. Це через суд. Якщо, наприклад, Володимир Михайлович проявить ініціативу, звернеться до суду і будуть певні рішення, то тоді депутати мають виконати рішення суду. Але не факт, що так і буде", - сказав Сас.

"Бютівець" нагадав, що свого часу в Раді вже були прецеденти, коли депутати ламали апаратуру.

"Були підраховані збитки, пред'явлені рахунки тим, хто мав до цього відношення. Але ніхто нічого не компенсував," - зазначив він.

Однак нардеп не сказав, хто тепер має заплатити за це.

"Мені складно сказати, за рахунок чого це буде платитися. Але в нас в кошторисі Верховної Ради кошти такі не передбачені", - додав нардеп.

Нагадаємо, що 27 квітня під час заворушень у сесійній залі парламенту було завдано збитків на суму понад 100 тисяч гривень. Відповідні попередні розрахунки озвучив голова Верховної Ради Володимир Литвин.

Зараз ви читаєте новину «Депутати не компенсуватимуть завдані Раді збитки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі