четвер, 15 травня 2014 11:21

Демонстрація сили і зброї не допоможуть українським радикалам "надути" власні рейтинги - Добкін

Демонстрація сили і зброї не допоможуть українським радикалам "надути" власні рейтинги - Добкін

"Жодні брудні технології ведення передвиборної кампанії, залякування та використання "коктейлів Молотова" не допоможуть "надути" рейтинги окремим кандидатам", - так прокоментував голова Харківської обласної організації Партії регіонів, кандидат у Президенти України від ПР Михайло Добкін підсумки сьогоднішньої поїздки в Дніпропетровську область.

"Сьогодні відбулася, мабуть, одна з найбільш конструктивних зустрічей із виборцями міста Дніпропетровська. Були гострі питання, жива дискусія. І було спільне розуміння ситуації, що Україна, перебуваючи в стані військового протистояння, зобов'язана зберегтись як єдина країна. Цю проблему необхідно невідкладно вирішувати центральній владі, не зариваючи свою голову в пісок, твердячи мантри про посилення АТО на сході країни, а йти назустріч жителям Луганської та Донецької областей", - наголосив він.

Прямуючи в Дніпродзержинськ, де кандидата в Президенти України від Партії регіонів очікували місцеві жителі, його штаб із власних джерел у правоохоронних органах отримав інформацію про провокації, що готуються під час зустрічі. Причому цього разу в хід повинні були піти "коктейлі Молотова", що мали летіти з-за спин жителів міста.

"Я не можу піддавати небезпеці ні соратників по партії, ні жителів українських міст. Тому прийняв рішення зустріч із виборцями Дніпродзержинська скасувати. А всім, хто розв'язав брудну війну з кандидатом у Президенти від Партії регіонів, тим, хто знищує його агітаційні бігборди, намети, а тепер і наражає на небезпеку життя простих жителів українських міст, готуючи замість питань пляшки із запальною сумішшю, хочу заявити наступне: наші виборці - дуже розумні і прагматичні люди, які цінують кожне виконане зобов'язання кандидата. І ні націоналістичне пустозвонство, ні залякування, демонстрація сили і зброї не допоможуть українським радикалам "надути" власні рейтинги, що слабо відрізняються сьогодні від нульової відмітки", - сказав Михайло Добкін.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Демонстрація сили і зброї не допоможуть українським радикалам "надути" власні рейтинги - Добкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі